Cases

Transportører til støberi

Serviceplatform til byggeri

Udvikling og beregning af serviceplatform fra løst koncept har vi udarbejdet en serviceplatform som er beregnet efter Eurocode 3, designet opfylder BR18 og dokumentationen er udformet så den kan indgå i SBi271 dokumentation, som delkonstruktion i byggeriet. Produktionsmaterialet er opbygget efter gængs ISO standard.

Transportører til støberi

Opgaven har været at designe en række transportører som kan flytte og opvarme emner på en miljømæssig forsvarlig måde og samtidig bruges i forskellige settings som kundens virksomhed udvikler sig. Opgaven har indebåret et nyudviklet bånd til den specifikke opgave og relevant dokumentation.

Kontrol af svejsninger ved bratstop

Opgaven har været at kontrollere de bærende svejsninger på en procestank og kontrollere at svejsningerne kan holde til at en tvangsblander bratstopper under drift. EN 1993-4-2, design of steel-tanks har været brugt som retningslinje for kontrollen.

Projektstyring og maskindesign af mindre produktionslinje

Opgaven har været at at have kundekontakt og tilpasse eksisterende maskiner til layout, lave produktionsmateriale og styre tidsplan for produktion og test af udstyr.

Design af bærende sortståls konstruktioner

Flere forskellige opgaver bestående af design af bærende konstruktioner og strukturel verificering efter Eurocode 3 og dokumentation til efterlevelse af EN1090.
Heriblandt trapper, cykelskure, platforme m.m.

Udvikling af en produktgruppe af 1200kg lifte

Vi har stået for modificering og dimensionering af en produktgruppe på 10 stk. 1200kg lifte i forskellige dimensioner. Heriblandt redesign af bærende søjler, dimensionering af drivlinje og redesign af rotationsmekanisme for at reducere interne belastninger i konstruktionen.